L’agent immobiliari representa un col·lectiu format per persones amb diferents perfils, que tenen en comú la multidisciplinarietat i el continu desenvolupament professional. Com a les comunitats d’animals, els professionals immobiliaris són cooperatius, creen xarxes socials, interactuen i, en definitiva, avancen i evolucionen.

Fes clic sobre el teu perfil per accedir a tots els cursos i itineraris disponibles.

TÈCNIC EN ADMINISTRACIÓ D’OFICINES IMMOBILIÀRIES

El teu perfil és el colibrí, un dels ocells més petits que existeixen. Es caracteritza per la seva capacitat de volar en totes les direccions: cap enrere, cap endavant, de dalt cap avall i a l’inrevés.

AGENT IMMOBILIARI REGISTRAT AICAT

El teu perfil és el dofí. Acostuma a viure en societats d’entre 6 i 100 individus, amb una jerarquia de treball en el grup. És un animal molt solidari, que es comunica de forma ràpida i eficient a través d’un sistema de xiulades d’ultrasons.

TÈCNIC EN CAPTACIÓ D’IMMOBLES

El teu perfil és el mussol, la més intel·ligent de totes les aus. És, gairebé sempre, nocturn. Té una visió excepcional que li permet ser molt bon caçador. També té molt bona oïda i és molt territorial.

AGENT IMMOBILIARI PROFESSIONAL

El teu perfil és el gos, un animal gregari, acostumat a viure en manades, amb comportaments propis i instintius que li permeten adaptar-se fàcilment a viure entre humans. És un animal molt intel·ligent, capaç d’aprendre tot el que se li ensenya, comunicatiu i molt fidel.

TÈCNIC EN VENDA D’IMMOBLES

El teu perfil és el mico. Viu en grups i és curiós i comunicatiu a través de les expressions facials. Expressa afecte de manera similar als éssers humans, plora la pèrdua d’un ésser estimat i mostra felicitat i enuig cap als membres del seu grup.

AGENT IMMOBILIARI EXPERT

El teu perfil és el guepard. És increïblement veloç, està classificat com l’animal terrestre més ràpid del món. Es creu que no existeixen dos guepards amb el mateix patró de taques. Les utilitzen per camuflar-se i poder sorprendre el seu objectiu.

TÈCNIC EN DIRECCIÓ D’OFICINES IMMOBILIÀRIES

El teu perfil és el lleó, conegut per ser el rei de la selva, és molt sociable, és l’únic felí que viu en manada. Protector, caçador, veloç, pot passar 20 hores al dia en repòs esperant la seva captura.

AGENT IMMOBILIARI MÀSTER

El teu perfil és l’elefant, el mamífer terrestre més gran del planeta. Té un cervell molt gran, cosa que s’associa amb el desenvolupament de la intel·ligència i la vida en comunitats socials complexes. L’elefant té una memòria prodigiosa i posseeix un meravellós sentit de l’orientació.