Sergio Marcos nou director d’Immoscòpia

Sergio_Marcos_Director_Immoscopia

Sergio Marcos és el nou director d’Immoscòpia. En Sergio és Graduat en Comunicació i té més de 18 anys d’experiència dins el sector immobiliari on ha desenvolupat tasques de Responsable i Director de formació a empreses com Inmofactory o Fotocasa a més de ser conferenciant i haver dedicat gran part de la seva carrera professional a la consultoria i anàlisis de processos a diferents empreses immobiliàries de referència.

En les seves pròpies paraules: “Dirigir un projecte de les característiques d’Immoscòpia és un gran repte per a mí. He dedicat pràcticament tota la meva carrera professional a treballar per la professionalització d’un sector com l’immobiliari, i la meva visió és convertir Immoscòpia en l’espai de reflexió de referència pel nostre sector on tots els professionals que així ho dessitgin diposin de les eines necessàries per dur a terme la seva professió de la forma més eficient possible

Des del col·lectiu API volem desitjarli a en Sergio molts èxits en aquesta nova etapa de la seva carrera que a ben segur serà molt fructífera.