Què necessites per a ser agent immobiliari a Catalunya?

Des d’ Immoscòpia sabem que convertir-se en un bon agent immobiliari requereix molta preparació i aprenentatge, en concret a Catalunya, l’exercici de la professió immobiliària està regulat per la Generalitat i cal inscriure’s en el Registre d’Agents Immobiliaris, també conegut com a Registre AICAT.
A més de les condicions lògiques per a ser agent immobiliari, tals com posseir una agència immobiliària que tingui tots els papers en regla o estar contractat per una, així com tenir la formació adequada i una certa experiència en el sector, formar part del registre AICAT és obligatori si vols exercir com a professional immobiliari, ja que aquest registre certifica que totes les persones que es dediquin a oferir serveis d’intermediació immobiliària reuneixen una sèrie de condicions com la transparència i la protecció als consumidors.
Per a poder inscriure’t en el registre AICAT hauràs d’emplenar un formulari on s’especifiquin les teves dades així com la teva formació. Així mateix, és necessari tenir una pòlissa d’Assegurances de Responsabilitat Civil, com a garantia per a qualsevol problema legal que pugui sorgir i per a la tranquil·litat dels futurs clients.
També hauràs de declarar que ets titular o representant legal i que disposes de tots els poders per a això juntament amb l’escriptura de poder notarial i els permisos, llicències i altes fiscals per a exercir aquesta professió. L’administració estarà autoritzada a comprovar que es compleix amb tota la informació presentada. Així mateix, una vegada que formis part del registre AICAT hauràs de complir amb certs principis d’actuació i un codi deontològic.
Si tot això et sembla complicat, no et preocupis, el nostre curs online de Formació d’Agents Immobiliaris, està dirigit a qualsevol persona que estigui interessada a exercir com a professional de la gestió immobiliària. Consta de deu mòduls que responen a les competències bàsiques homologades i reconegudes per la Generalitat de Catalunya i a més et permet accedir al registre AICAT d’una manera senzilla i amb l’ajuda dels nostres professionals que t’ajudaran en tot el procés.
Informa’t aquí: http://immoscopia.com/formacio/es/producto/curso-de-formacion-de-agentes-inmobiliario-acceso-al-registro-aicat/