Experiència formativa: Curs 1 PROPTECH Tecnologies immersives i gamificació en el sector immobiliari

Durant el primer curs PROPTECH de Tecnologies immersives i gamificació en el sector immobiliari, conduït per l’expert Josep Jorge, Soci-Director d’AW/Fomenti i coordinador acadèmic d’Immoscòpia Proptech, han participat algunes de les empreses més punteres en tecnologia immersiva aplicada al sector immobiliari.

Al llarg de les dues jornades centrals del curs, hem realitzat un taller pràctic amb desenvolupament de casos immobiliaris basats en la metodologia Lean Start-Up i hem abordat exemples concrets d’aplicació al sector immobiliari de serveis innovadors.

Com a exemple pràctic, us deixem aquí la reproducció en 3D de l’Aula on hem desenvolupat aquest curs, gràcies a DRONE PROJECTS. És una imatge interactiva presa amb la tecnologia de càmera i programari Matterport realitzada per una de les empreses tecnològiques participants en els cursos, droneprojects.es.

El seu resultat és simplement ESPECTACULAR, ja que, a més, s’hi han inclòs accions interactives en la reproducció que ens permeten viure una experiència d’usuari integrada en l’espai reproduït (inclòs un Making Off genial).

EMPRESeS TECNològiques que han participat

EXPERTS EN LA TECNOLOGIA