Com convertir-te en Director d’Oficina

T’agradaria créixer en la teva carrera professional i convertir-te en Director d’Oficina?

Tot bon agent immobiliari té tres àrees importants de treball a les quals s’enfronta diàriament: l’àrea comercial, l’àrea de gestió i l’àrea de la negociació.
I a més de la paperassa, que forma part important del treball habitual, hi ha una part molt important, que és tractar amb els clients per a aconseguir alts nivells de satisfacció dels mateixos en el procés de comercialització.
Així mateix, el professional immobiliari que dirigeix una oficina ha de saber motivar, formar, desenvolupar a l’equip humà i optimitzar la seva estructura per a aconseguir els objectius de la seva empresa, és a dir posseir actitud i aptitud de lideratge.
Si creus que reuneixes totes aquestes qualitats, potser és el moment de pensar a avançar en la teva empresa i poder convertir-te en Director d’oficina.
Des d’ Inmoscòpia Formació sabem l’important que és l’aprenentatge i oferim resposta a les necessitats de formació i posada al dia dels professionals que treballen en les agències immobiliàries desenvolupant diferents funcions.
El nostre curs de Director d’Oficina forma part d’un itinerari personalitzat per a aquest perfil, que al seu torn entra dins d’un pla de carrera professional complet amb el nostre nou concepte de formació online. D’aquesta manera podràs continuar amb el teu dia a dia, mentre pots anar formant-te on i com vulguis per a arribar a convertir-te en Director d’oficina.
En aquest curs, dirigit a qualsevol persona que vulgui créixer i avançar professionalment en el sector immobiliari i que pots trobar en aquest enllaç http://immoscopia.com/formacio/es/producto/director-de-oficina/, podràs formar-te entre altres coses en:
-Ètica i Responsabilitat Social Corporativa (RSC).
-Construir la teva marca personal.
-Lideratge d’equips de treball.
-Legislació bàsica directiva.
-Tècniques de millora de posicionament immobiliari.
-Coneixements d’edificació.